Wij zijn u graag van dienst

Mr. Ingeborg van Leusden:

Advocaat sinds 2000. Ingeborg is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in twee richtingen (Privaatrecht en Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht), waarna zij enige jaren werkzaam is geweest bij Nauta Dutilh te Amsterdam. Vervolgens heeft zij zich in het bouwrecht gespecialiseerd bij een middelgroot kantoor te Utrecht.

Ingeborg heeft in januari 2007 de overstap gemaakt naar Van Gorcom Advocaten, waar zij nog meer ervaring heeft opgedaan in het bouwrecht (bouwgeschillen), de incassopraktijk en de juridische dienstverlening aan ondernemers in de bouwbranche. Zij is lid van de Vereniging van Bouwrecht-Advocaten en heeft o.m. de specialisatie-opleiding Privaatrechtelijk Bouwrecht van het Instituut voor Bouwrecht voltooid.

Mr. Gert van Gorcom:

Gert studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht (Bedrijfsrecht en Privaatrecht), waarna hij als advocaat werkzaam is geweest in Amsterdam en Utrecht. In die eerste jaren heeft hij zijn voorliefde ontwikkeld voor cliënten uit het MKB en de vastgoedbranche (projectontwikkeling, onroerend goed en de (af)bouw).
In 2003 heeft hij Van Gorcom Advocaten opgericht. Het kantoor was eerst gevestigd te Utrecht, thans wordt vanuit Veenendaal door het hele land gewerkt. Gert heeft een brede interesse en kennis, maar is gespecialiseerd op het terrein van het onroerend goed (koop, huur), bouwrecht en incasso’s. Op die terreinen worden jaarlijks de nodige specialisatiecursussen gevolgd. Verder is Gert lid van de Vereniging van Vastgoed Juristen, de Vereniging van Bouwrechtadvocaten en de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten. Tevens heeft hij zitting in de Bezwaarschriftencommissie van de gemeente Almere.

Kathinka Woustra

Officemanager/secretaresse. Kathinka heeft een jarenlange ervaring, zowel op het Europese hoofdkantoor van een multinational als in de advocatuur aangezien zij jarenlang werkzaam is geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht (met diverse specialismen als bouwrecht, arbeidsrecht en fiscaal recht). Thans werkt zij alweer enkele jaren bij Van Gorcom Advocaten. Kathinka staat de advocaten terzijde en is het aanspreekpunt voor de cliënten van ons kantoor.

Comments are closed.