VGA Incasso: de oplossing als uw facturen niet betaald worden

Op het terrein van incasso’s is een specifieke deskundigheid opgebouwd, wat blijkt uit het feit dat wij in 2014 een gespecialiseerde incassodienst zullen starten (VGA Incasso). Jaarlijks voeren wij vele succesvolle incasso’s uit. Dat betreft met name veel incasso’s in de bouwbranche.

Samengevat kunnen wij het volgende voor u betekenen als u met onbetaalde facturen of vorderingen zit:

  • maatwerk: wij houden rekening met uw specifieke wensen. Dat betekent dat ‘vriendelijk’ gesommeerd kan worden als behoud van de relatie belangrijk is. Maar dat ook direct voor een ‘harde aanpak’ kan worden gekozen, al dan niet in combinatie met bv. beslaglegging of andere rechtsmaatregelen.
  • duidelijk: wij hanteren duidelijke en redelijke tarieven voor onze incassodiensten (zie onder tarieven); uiteraard is het streven alle kosten zoveel mogelijk op uw debiteur te verhalen. ‘No cure, no pay’ is echter ook in 2014 nog altijd verboden voor advocaten. Wij zijn echter graag bereid maatwerk en vaste kosten met u af te spreken. Denk bijvoorbeeld aan een gematigd tarief te verhogen met een ‘succesfee’ als betaling verkregen wordt.
  • snel: wij streven er altijd naar om binnen één werkdag actie te ondernemen. En om vervolgens direct verdere actie te ondernemen als blijkt dat toch niet betaald wordt.
  • deskundig: wij zijn specialisten en lid van de VIA (Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten). Wij weten dus alles van incasso, maar ook van beslaglegging en procedures mocht uw wederpartij alsnog met juridische verweren en tegenvorderingen komen. Met name in bouwzaken en -geschillen hebben wij grote, jarenlange ervaring.

Kortom, wij kunnen u op deskundige wijze en snel van dienst zijn. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden, zoals sommatie van de debiteur, dagvaarding, beslaglegging ten laste van uw debiteur of het aanvragen van het faillissement van de debiteur.

Comments are closed.